Usein kysyttyä

Paljonko muutto maksaa, minulla on vain vähän tavaraa?

Meidän on vaikea sanoa, mitä muutto / kuljetuspalvelu tulee maksamaan, jos me emme tiedä mistä ja minne muutetaan, sekä tavaran määrää.

Vähintään olisi hyvä tietää, jos kyseessä on asuinhuoneisto, montako kerrosta asunnossa on, onko hissejä, miten lähellä autolla ja millaisella pääsee ulko-ovea, sekä paljonko on neliöitä.

​Jos esim. kyseessä on opiskelijasolu Kalliossa ja muutettavana on vain yksi huone, niin minimissään hinta on 110 euroa, joka sisältää 2 h työtä, yhden miehen ja pakettiauton. Tämä edellyttää tietenkin sitä, että siinä on muuttomiehelle kantoapuna joku asiakkaan puolelta, varsinkin jos pitää kantaa sohva, mikä ei yhdeltä mieheltä onnistu.

Mistä työaika alkaa? Miten työtunnit lasketaan?

Työ alkaa siitä, kun miehet lähtee Sörnäisistä ja loppuu kun he tulevat takaisin. 2 h työn jälkeen miehillä on oikeus pitää kahvitauko 15 min joka kuuluu työaikaan. 4 h jälkeen on ruokatauko. Jos työpäivä on pidempi kuin kuusi tuntia, miehillä on oikeus pitää jälleen palkallinen kahvitauko 15 min.

Nämä tauot on myös määritelty PAM:n työantajaliitossa, jonka ehtoja me noudatamme.

Voinko pakata tavarat mihin vain laatikkoihin, vai pitääkö ne olla teiltä tilatut muuttolaatikot?

Voit pakata tavarasi mihin vain, kunhan paketit ovat sellaisia, että päällekkäin latominen onnistuu ja ne kestää sen. Laatikot pitää olla vankkoja, niin että ne ei hajoa käsiin, esim. että pohja ei hajoa tai reunat, joista pitää kiinni. Voit myös hyvin pakata pehmeät tavarat, niin kuin vaatteen, jätesäkkeihin. Olemme hyvin joustavia pakkausten suhteen. Ohjeenamma on kuitenkin, että tavarat pitää olla muuttosiirrettävässä muodossa, että niitä voi turvallisesti siirtää.

Voinko olla apuna kantamisessa?

Voit olla ja näin monet asiakkaat tekevätkin ja säästävät selvää rahaa. Muista kuitenkin, että jos kannat meidän muuttomiesten kanssa yhdessä tavaraa ja sattuu joku vahinko, niin vakuutuksemme ei sitä korvaa. Esim. jos kannatte sohvaa ja sen kulma naarmuttaa rappukäytävän seinää, niin silloin vastuu vahingosta on asiakkaalla. Vastaamme ainoastaan niistä tavaroista, joita meidän muuttomiehet kantaa yksin.

Tutustu myös

Muuttopalvelut

Muuttoehdot

Vinkkejä muuttoon ja muuttajan muistilista

Pyydä tarjous muutosta

Soita 044 530 4444 tai