Kotimuutot

Muutamme ammattitaidolla ja hyvällä palveluasenteella niin pienet opiskelija-asunnot kuin isot omakotitalotkin.

Voit tilata meiltä 1-5 miestä sopivan kokoisen auton kera. Me  siirrämme tavarasi haluamaasi osoitteeseen.

Kerro meille tavaramääräsi ja kuvaile kotipihaasi, niin osamme arvioida parhaan kuljetusajoneuvon muuttooosi. Mikäli piha-alue on ahdas, kannattaa valita pakettiauto, jolla pääsee lähelle kotiovea. Mikäli tilaa on piha-alueella reilusti, niin kuorma-autoon saa mahtumaan kerralla enemmän tavaraa ja vaaditaan vähemmän edestakaista ajoa.

Voit tilata ilmaisen arviointikäynnin pk-seudulle. Voimme tarjota koko muuttourakan kiinteään hintaan tai vaihtoehtoisesti laskutamme toteutuneiden tuntien mukaan!

Ohjeita muuttoon

Valmistelut

Varaa tarpeeksi muuttolaatikoita, jotka ovat samanlaisia ja päällekkäin pinottavia. Muista tilata muuttopalvelu ajoissa. Suojaa kaikki huonekalut ja tavarat asiallisesti, jotta ne ovat siirrettävässä kunnossa.

Huonekalut

Ota jalat irti sängyistä. Ruuvaa kaikki mahdolliset ruuvit valmiiksi irti ja irrota osiin, jos mahdollista. Useimmat huonekalut eivät ole tarkoitettu kannettavaksi koottuina ja voivat mennä rikki kannettaessa (esim. Ikean kaapit). Ota huonekaluista irti kaikki hyllyt jotka eivät ole kunnolla kiinni. Sido/lukitse ovet ja suojaa erityisesti lasivitriinit pahvilla.

Kun muuttomiehet tulevat paikalle

Tule muuttomieiä ulos vastaan ja ohjaa heidät oikean rapun eteen. Tämä säästää kaikkien aikaa ja päästään mahdollisimman nopeasti töihin. Voit myös auttaa kantamisessa, jos haluat. Tämä säästää asiakkaan kukkaroa. Varaa vesilaseja, että muuttomiehet pääsevät tarvittaessa juomaan vettä. Älä kasaa rappukäytävään (yläkertaan) tavaraa ja eteiseen tavaraa, jotta muuttomiehillä on hyvä kulkuväylä huonekaluja ja muita tavaroita kantaessa.

Muista tauot

Kahden tunnin jälkeen miehet pitävät juomatauon 15 min, joka kuuluu työaikaan. Neljän tunnin jälkeen heillä on mahdollisuus pitää ruokatauko, joka ei kuulu työaikaan.

Kun muutto on valmis

Varmista muuttomiesten kanssa, että kaikki on mennyt hyvin. Työaika alkaa siitä, kun miehet ovat lähteneet Sörnäisistä ja loppuu siihen, kun he palaavat takaisin. Maksu tapahtuu käteisellä tai kortilla suoraan muuttomiehille heti keikan jälkeen. Ainoastaan etukäteen sovittaessa on mahdollista maksaa laskulla. Paluuaika otetaan huomioon niin, että arvioidaan asiakkaan kanssa todennäköinen paluumatka-aika Sörnäisten rantatielle. Tarvittaessa käytetään apuna navigaattoria.

Tutustu myös

Yritysmuutot

Muuttoehdot

Vinkkejä muuttoon ja muuttajan muistilista

Usein kysyttyä

Pyydä tarjous muutosta

Soita 044 530 4444 tai